Schilderijen en tekeningen

nog beschikbaar
 100 op 70 cm
Akryl
nog beschikbaar 100 op 70 cm Akryl
,,Afrikans dance ''
 meditatie 
   beschikbaar !
 op doek  50 cm
Akrlyl
,,Afrikans dance '' meditatie beschikbaar ! op doek 50 cm Akrlyl
op stukje hout getekend
op stukje hout getekend

Hallo beste mensen,

Deze schilderijen zijn geschilderd door mij, een meid met de Litouwse nationaliteit.  Ik ben een meisje uit een Litouws dorpje :).  Ik, Egle heb zes jaar een kunstopleiding in Litouwen gevolgd en afgerond. Ook heb ik met veel wedstrijden meegedaan.

Daarnaast heb ik veel zelfstandig geleerd.  Daarom we kunnen op de schilderijen mijn eigen stijl zien. Het proces van schilderen is voor mij als een meditatie. Het proces van tekenen vormt de weg naar harmonie en rust.  Ik ben een eenvoudig, warm en vriendelijk persoon, altijd met glimlach. Ik kijk met positieve energie naar het leven :).

Ik zie overal kunst in en kan ook van alles kunst creëren! :)  Door mijn schilderijen wil ik laten zien hoe ik de wereld zie.  

En misschien ontdekken jullie, lieve mensen, bepaalde gevoelens waar jullie ooit naar op zoek waren. Ik verkoop een stukje van mijn gevoel bij ieder schilderij.  In elk schilderij zit ook een levensboodschap. Ik schilder in de late avond. Bij volle maan weet ik de mooiste verhalen te schilderen.

Mijn andere grote passie is Reiki. Mijn bijzondere en dynamische kleurkeuze komt hier naar boven. De zee, het bos en de velden. Deze thema's keren steeds terug, want ik hou veel van de natuur. Graag zwerf ik over het strand en luiste ik naar de bruisende zee. De woeste, bulderende golven breng ik naar mijn atelier. 

Heel veel plezier en graag tot snel!

Opmerkingen

Willia

21.12.2018 15:08

Zavinga, nuotaikinga

Meest recente reacties

29.10 | 20:21

Ontzettend fijne massage gehad!
Egle zorgt voor een ontspannen sfeer en voelt goed aan welke spieren en gewrichten extra aandacht nodig hebben.
De plaats is mooi en schoon, echt een aanrader...

07.10 | 08:33

Its fantastic

05.10 | 09:35

Ik ben nu een aantal keer bij Egle geweest en ik ben heel tevreden. Er wordt gekeken naar mijn (lichaams)behoeften en hierop aangesloten. Ik kom hier heel graag

16.09 | 13:59

Wat een heerlijke massage was dat! Met veel liefde en aandacht! Dank hé wel, Egle! Tot de volgende keer!

Deel deze pagina

unsplash