Reiki

Reiki -levensenergie wordt gesimuleerd door onze handen. Reiki beschouwt ons lichaam, onze geest en ziel als één geheel. Dat is  oeroude, eenvoudige en effectieve behandelingsmethode waarin met handoplegging wordt gewerkt. Handoplegging op het lichaam van een mens of het lijf van een dier om pijn te verzachten en weg te nemen.

      Reiki is niet schadelijk of gevaarlijk. Houd er wel rekening mee dat er bijwerkingen kunnen optreden na een behandeling. Dit komt doordat energiebanen weer gaan stromen en hierdoor emoties vrij kunnen komen. Ook is er vaak sprake van dat afvalstoffen nu eindelijk worden vrijgegeven door het lichaam.

      Met Reiki energie kan worden en een  huis , andere ruimtes (aura van ruimte ) reinigen. Bijvoorbeeld waar vaak ruzie woord , negatieve energie , met Reiki kan reinigen en weer woord in dat ruimte rustig en gezellig.  

        De kosten - tussen 35 en 70 euro. 

 Alleen aura reinigen 35 euro

 Reiki sessie 50 euro ongeveer 1 uur / 1.5 uur

  Huis reinigen 70 euro 

  Reiki healing op afstand - 50 euro

Kankschalensessie

Heerlijk ontspannen! Een moment voor jezelf. De sessie begint met een moment van stilte om aan te komen in het hier en nu. Je mag heerlijk gaan liggen en luisteren naar de betoverende klanken van de klankschalen. ( woordt ook op jou lichaam gezet )  De magische klanken nemen je mee op reis, een reis naar de diepere lagen van je bewustzijn. Het brengt je terug naar je natuurlijk staat van harmonie en balans.

Hoe werkt een klankschaal?

Een Mens bestaat uit een overgroot deel uit water. Water wordt door geluid in beweging gezet. En iedere klank en trilling heeft voor iedereen een ordende en harmonieuze werking. Cellen worden in beweging gezet. En zo ervaar je al snel een grotere sensatie en gewaarwording van je lijf. Dit komt omdat er meerdere klanken te horen zijn. Deze tonen hebben een voor ons natuurlijke interval. Dat betekend dat de klanken goed in het gehoor liggen. Deze harmoniserende klank werkt in op het lichaam. Het werkt in op onszelf en op onze gevoelens, emoties en herinneringen.

 Kosten - met intake gesprek 50 euro per 50 minuten incliusief jou lichaams toestaan analyse ( blokades en aura schoonheid en z.v..)

Meest recente reacties

29.10 | 20:21

Ontzettend fijne massage gehad!
Egle zorgt voor een ontspannen sfeer en voelt goed aan welke spieren en gewrichten extra aandacht nodig hebben.
De plaats is mooi en schoon, echt een aanrader...

07.10 | 08:33

Its fantastic

05.10 | 09:35

Ik ben nu een aantal keer bij Egle geweest en ik ben heel tevreden. Er wordt gekeken naar mijn (lichaams)behoeften en hierop aangesloten. Ik kom hier heel graag

16.09 | 13:59

Wat een heerlijke massage was dat! Met veel liefde en aandacht! Dank hé wel, Egle! Tot de volgende keer!

Deel deze pagina

unsplash