Ontsnap even aan de hectiek van alledag en kom genieten van deze heerlijke massage met echte rituals producten.

Er worden warme kompressen op het lichaam gelegd, zo wordt het lichaam verwarmd en openen de poriën. Vervolgens wordt de huid gescrubd met een natuurlijk bodyscrub. De mineralen verwijderen op milde wijze dode huidcellen en onzuiverheden, terwijl de verzorgende olie de huid intensief voedt. De huid voelt na het scrubben zeer zacht en verfrist aan, er ontstaat een heerlijk warm gevoel waardoor het direct je vermoeidheid kan verminderen

Na verwijdering van het zout met een warm kompres wordt het lichaam bedekt met romige fluweelzachte schuim. Met dit rijk verzorgende schuim met een zuiverende, verfrissende geur wordt een zeepmassage gegeven.

Bij de volgende stap wordt het lichaam gemasseerd met warme hammam massageolie.


De head spa is een hoofd(huid) massagebehandeling waarbij drukpunten zachtjes gestimuleerd worden die de doorbloeding naar de haarzakjes verbetert. Naast deze stimuleringen zorgt het ook nog eens voor onmiddellijke stressvermindering en een betere slaaprust. De haarzakjes worden gereinigd en de talgklieren worden schoongemaakt. Dit leidt tot een betere haargroei en werkt als een detox . De hoofdhuid wordt vaak vergeten in onze dagelijkse haarverzorgingsroutines. 

 

Uw haar en hoofdhuid worden vervolgens grondig gereinigd. Tijdens dit proces wordt ook gebruik gemaakt van stoom, zodat de poriën opengaan en de hoofdhuid kan ademen. 

 

 Head Spa - Stomen & fonteintje | Scalp scrub | Shampoo + hoofdmassage | Conditioner |  Droog föhnen . Het haar wordt niet in model geföhnd 

 
 
 
Deluxe Head Spa - Stomen & fonteintje | Scalp scrub + serum |  Shampoo + Conditioner/ hoofdmassage | behandeling met een voedend haarmasker. massage bovenkant borst, schouders, nek, | het haar handdoekdroog en föhnen .   Eventueel Gezicht /oog/ lip masquetje . 

           Het haar wordt niet in model geföhnd 

 

Anticellulite massage wordt met verchillende technieken uitgevoerd - zoals bamboe stok, cupping ,  massageroller, en manuele technieken.

De volledig natuurlijke en bijzondere technieken zorgen dat de lymfestroom en bloedstroom verbeterd wordt. Een gezonde en natuurlijke manier om de huid strak en stevig te houden. Voor het beste resultaat zijn meerdere massage nodig.
Vraag naar de mogelijkheden.


Contra indicatie

In de volgende gevallen kan er geen Anti-cellulite massage uitgevoerd worden:

 • Koorts
 • Hartklachten
 • Bloeddruk problemen
 • ontstekingen
 • Hemofilie (bloedstolling)
 • Defecte huid
 • Chronisch eczeem
 • Acne
 • Rosacea
 • Zwangerschap
 • Specifieke medicatie (middelen met corticosteroïden of bloedverdunnende middelen)


Ontspanningmassage

Deze massage kan zowel rustgevend als stimulerend zijn. 

 De ontspanningsmassage is gericht op de ontspanning van lichaam en geest. De strijkingen zijn zacht en op een laag tempo. Eventuele ‘knopen’ in de spieren worden niet of voorzichtig gemasseerd. Ideaal om te ontspannen en weer lekker in je lijf te zitten.

 • 60 minuten
  Massage van de achterzijde van het lichaam: achterzijde van de benen, in overleg de voeten, rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen en handen.
 • inclusief voorzijde van de benen, stukje decolleté en armen, hals en indien gewenst een korte gezichtsmassage. 

De massage kan met warme aromatische oliën met of zonder geur. 

  vaak gebruik ik hote stone de bij ( warme stenen ) mixen .Lekker extra warmte en drukte, lekker mix 

Sport massage

Sportmassage is een massage die stevig en meer op de spieren is gericht met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Hierdoor verbetert de conditie en zullen blessures sneller herstellen.

Niet alleen voor sporters om voor of na het sporten te ondergaan, maar voor iedereen die wel eens last heeft van bijvoorbeeld een vastzittende nek en/of schouders of gewoon na een drukke werkdag.

Kruidenstempelmassage

De kruiden stempelmassage bestaat uit een massage met grote kruidenstempels. Vooraf kan de huid
worden gescrubt met zeezoutscrub. De kruidenstempel bestaat uit een combinatie van kruiden. De-
ze hebben bij inname een verkwikkende stimulerende of genezende werking. Maar ook uitwendig is on-
ze huid, reuk en longen gevoelig voor etherische invloeden. In de stempels zitten verschillende kruiden.

Deze kruidenmassage is geschikt voor:

 • Spanningen
 • Spierproblemen
 • Fibromyalgie
 • Spijsverteringsproblemen
 • Slechte doorbloeding
 • Gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose

Cupping

Cupping is een zuigtechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. Zo op het eerste gezicht ziet het er bijna bizar uit.  Omdat de huid vacuüm wordt gezogen in de cup, gaat de huid omhoog staan. De kracht van vacuüm is heel sterk waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding en het stimuleren van Qi (energie). Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd. Omdat de kracht van cupping sterker is dan massage, heeft het een diepere werking.

Cupping is zeer geschikt bij klachten als:

– Burn-out / stress
– Vermoeidheidsklachten
– Pijnlijke/ vastzittende spieren
– Schouder/ nekklachten
– Rugklachten
– Doorbloedingsstoornis
– Beginnende verkoudheid
– Overbelasting
– Reuma
– Astma

 vaak gebruik ik bij sportmassage

Stoelmassage

Stoelmassage (ook wel bedrijfsmassage genoemd) biedt een ontspannende stoelmassage voor de nek, schouders, rug en eventueel armen en handen. 

Hot stone massage

Massage met hete stenen

Warmte en ontspanning 

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd - meestal je rug.

  Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie.

Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief.

Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

 Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

  vaak gebruik ik / mixen bij onstpanmassage

Klankschaalmassage

Een klankschaalontspanningsmassage is een helende massage die diepe ontspanning biedt aan het lichaam. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend, de klank en trillingen van de klankschalen werken diep in op uw lichaam en kunnen zo de lichaamseigen trilling en frequentie herstellen, waardoor lichamelijke en geestelijke klachten verholpen kunnen worden.

Hoe werkt  het?

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water en geleid zo de trillingen prachtig door heel het lichaam heen, hierdoor ontstaat als het ware een innerlijke massage die zorgt voor een algehele diepe ontspanning. Ook komen er vaak emoties los of worden er herinneringen opgeroepen. Door de klanktrillingen worden alle lichaamscellen op een fijne en subtiele manier ontdaan van eventuele blokkades en worden er afvalstoffen losgemaakt. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend waardoor we weer in  contact met ons lichaam komen en je je nadien als herboren voelt, vol nieuwe energie! De trillingen werken lang, soms wel enige dagen, door in ons lichaam, en stellen ons in staat om beter in balans te komen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te versterken.

Wat kunt u van een klankmassage verwachten?                                                                        

Een klankschaalmassage nodigt het lichaam onder andere uit tot:

 • Diepgaande ontspanning
 • Rust en balans tussen lichaam en geest
 • Meer energie
 • Verbeterde nachtrust
 • Loslaten van blokkades en spanningen
 • Verbeterde concentratie

Het is een prima manier om te ontspannen en kan op zichzelf staan, maar als er blokkades in het lichaam of in het gevoelsleven worden ervaren kunnen meerdere massages gewenst zijn om daar aan te werken. Een klankschaalmassage kan ook een goede ondersteuning zijn naast andere behandelingen.

Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighield. Je krijgt weer nieuwe energie en zelfs wanneer je wat sceptisch bent zul je ervaren dat de schalen iets bij je teweeg brengen. Sommige mensen voelen de trillingen oppervlakkig, bij anderen gaan ze meteen ver en voelbaar door het gehele lichaam. Als je je meer ontspant, of meerdere massages ondergaan hebt, zul je merken dat je een diepere ontspanning kunt bereiken en ook meer bewust wordt van je eigen lichaam.

Voor wie is de klankschaalmassage?

Klankschaalmassages zijn geschikt voor iedereen die toe is aan diepe ontspanning en nieuwe energie.

Voor wie (mogelijk) NIET?

Hoewel het gebruik van klankschalen over het algemeen niet schadelijk kan zijn, is het in sommige gevallen toch af te raden een klankschaalsessie te ondergaan. Dit is het geval bij trombose, een pacemaker, epilepsie, psychoses, hoge bloeddruk , spataders en bij zwangerschap. (geen klankmassage in de eerste 3 maanden van een zwangerschap)

De trillingen door de klankschalen veroorzaakt zijn intens en voor een gezond mens geen enkel probleem. Metaal verwerkt in een pacemaker of ICD, kan gaan meetrillen en schade veroorzaken. Dit geldt ook voor metaal gebruikt voor herstel of versteviging van botbreuken.

Mocht u ondanks onze waarschuwingen toch aan een klankschaalsessie meedoen, is dit geheel op eigen risico!

Hoe verloopt een klankbehandeling?

Deze vorm van massage wordt over de kleding heen gegeven. Het enige wat je hoeft uit te doen zijn; schoenen en eventueel een riem of sieraden, die mogelijk teveel met de klankschalen kunnen gaan resoneren. Gemakkelijk zittende kleding wordt aangeraden. Als er behoefte aan is krijg je een deken of doek over je heen wat beschermend aanvoelt. De behandeling vindt zowel plaats aan de rug- als voorzijde. De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen met een klopper. Je ligt ontspannen met je ogen dicht en voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Het enige wat je hoeft te doen,  is ontspannen en de heerlijke klanken en trillingen op je in laten werken. Een klankschaalmassage wordt  altijd specifiek op jou persoonlijk afgestemd.

Huisregels:

+ Draag makkelijk zittende kleding
+ Geen strakke riemen en/of sierraden
+ Geen overmatig gebruik van parfum of andere luchtjes gebruiken
+ Tijdens massage mobiele telefoon UIT
+ Eventuele zwangerschap, allergieën en/of lichamelijke klachten melden

 De volledige behandeling duurt ongeveer 1 of 1.5 uur  

Het is aan te bevelen tenminste een uur voor de behandeling niets meer te eten en na de behandeling veel water te drinken.

– Op aanvraag, klanksessies voor groepen:

 • tot 2 personen in onze eigen praktijkruimte.
 • Voor grote groepen in uw eigen ruimte of op en nader te bepalen locatie.

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. Deze reacties kunnen het best worden omschreven als ontspanning of terugkeer van de evenwichtstoestand. Het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. 

       Ik start een behandeling van de voeten altijd met een voetenbad met daarin speciale kruiden.  

• Het bevordert het ontgiften van het lichaam
• Het zorgt voor warme voeten
• Het bevordert de vitaliteit
• Het stimuleert de spijsvertering

 Voetreflexmassage kan bij iedereen toegepast worden. Ook gezonde mensen zullen ervaren dat een voetreflexmassage een zeer weldadige en ontspannende uitwerking heeft.

Hoofdmassage

Hoofdmassage heeft een gunstige werking op:

-  haarproblemen
-  betere bloedsomloop
-  afvoer van afvalstoffen
-  diepere ademhaling
-  vermindering van stress en vermoeidheid
-  verzachten spanning in schouders en nek
-  hoofdpijn en migraine

De massages zijn niet erotisch bedoeld en dit is tevens niet bespreekbaar.

Algehele contra indicaties:

Er mag niet worden gemasseerd bij o.a.:

 • Antibiotica (overleg met je arts)
 • Hartklachten en hartafwijkingen (door ontspanning kan hartritme dalen. Overleg met je arts)
 • Bloedverdunners (overleg met je arts)
 • Medicijnen met gele waarschuwingssticker (overleg met je arts)
 • Eerste 3 maanden van een zwangerschap (foetus kan loslaten)
 • Koorts (kans op verergering door toename van de stofwisseling)
 • Onbekende/veel pijn (door de pijn ontstaat een grote afweerspanning, massage heeft dan weinig tot geen zin/nut, bovendien weet je niet wat er aan de hand kan zijn)
 • Kanker (overleg met uw arts, in sommige gevallen kan het juist goed zijn)
 • Steenpuisten (besmettingsgevaar en uitbreidingsgevaar)
 • Algeheel onwel zijn (onvoldoende verwerking van massageprikkels)
 • Extreme vermoeidheid/uitputting (onvoldoende verwerking van massageprikkels)
 • Besmettelijke huidaandoeningen (i.v.m. besmetting en prikkeling van het proces, daardoor gevaar van uitbreiding of verergering)
 • Infecties zoals griep, verkoudheid, keelontsteking enz. (gevaar om nieuwe acute fase op te wekken omdat het proces geprikkeld wordt)
 • Extreme psychische klachten (alleen na overleg met de behandelaar)

Plaatselijke contra-indicaties

Het is beter om bepaalde gebieden niet te masseren wanneer er sprake is van:

 • Acuut trauma, verwonding, letsel, blauwe plekken of zwelling(en)
 • Ontstekingen of tumoren (kans op verergering of verspreiding)
 • Verdikkingen, waarbij de oorzaak nog niet bekend is.

Warme Massage groet,

Egle Energy

Opmerkingen

Saskia

21.05.2021 16:14

Voor het eerst hier geweest voor een ontspanningsmassage na/in een zeer stressvolle periode en het was echt geweldig. Zeer zeker voor herhaling vatbaar, het heeft me veel goed gedaan!

An

28.11.2020 16:40

Ik heb net een heerlijke ontspanningsmassage gehad een echte aanrader

Janneke

25.11.2020 19:20

Vandaag voor het eerst een ontspanningsmassage gehad. Het voelde heel goed en voor herhaling vatbaar

Yulia

19.11.2020 18:43

Lieve Egle, het was heel fijn kennis te maken en de ontspanningsmassage te ontvangen. Jij bent een extraordinaire vrouw!

Ronald

16.05.2020 09:51

Donderdag voor het eerst bij Egle geweest was echt een top massage. Maak snel weer een afspraak.

Sharon

01.03.2020 17:04

Overheerlijke massage gehad en lekker ontspannen. De kamer rook erg lekker en er stond rustgevende muziek op. Zeker voor herhaling vatbaar.

Joop

10.09.2019 12:49

Voor de eerste keer bij Egle geweest. Haar website had mijn interesse gewekt. De liefdevolle massage overtrof mijn verwachtingen. Egle is een bijzondere vrouw en ik kom graag bij haar terug.

Andre

24.05.2018 15:10

In een hele fijne omgeving door een heel
fijne rustgevende masseuse met bijzondere kwaliteiten gemasseerd en spiritueel geraakt. Een kado voor mijzelf en kom zeker binnekort weer terug. Bedankt

Richard

24.05.2018 04:07

Heerlijke massage gehad van een mooie masseuse. Zeer kundig en ontspannend. Voor herhaling vatbaar.

Meest recente reacties

29.10 | 20:21

Ontzettend fijne massage gehad!
Egle zorgt voor een ontspannen sfeer en voelt goed aan welke spieren en gewrichten extra aandacht nodig hebben.
De plaats is mooi en schoon, echt een aanrader...

07.10 | 08:33

Its fantastic

05.10 | 09:35

Ik ben nu een aantal keer bij Egle geweest en ik ben heel tevreden. Er wordt gekeken naar mijn (lichaams)behoeften en hierop aangesloten. Ik kom hier heel graag

16.09 | 13:59

Wat een heerlijke massage was dat! Met veel liefde en aandacht! Dank hé wel, Egle! Tot de volgende keer!

Deel deze pagina

unsplash